WORKEARLY

HR SCHOOL

Write your awesome label here.

HR SCHOOL GREECE

Το HR School του Workearly είναι το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα πιστοποίησης και επαγγελματικής εκπαίδευσης στον χώρο του HR στην Ελλάδα.

Στο HR School μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες που θέλουν να εισέλθουν στον κόσμο του HR (Junior Course) αλλά και επαγγελματίες HR που διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία και θέλουν να αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τις δεξιότητές τους σε στοχευμένους τομείς (Senior Course). 

 Το πρόγραμμα που διαμορφώνεται αποκλειστικά από κάθε συμμετέχοντα (είτε Junior είτε Senior), με ρυθμό παρακολούθησης που εναπόκειται πλήρως στη διακριτική του ευχέρεια.
Write your awesome label here.

About Workearly

To Workearly powered by Reatcode αποτελεί την πιο δημοφιλή εκπαιδευτική υπηρεσία upskilling και reskilling για Business , HR & Τεχνολογικές ειδικότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στα μεγαλύτερα tech hubs του κόσμου, συνεργαζόμενο με κορυφαίους οργανισμούς της Silicon Valley. 

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Awards

FORTUNE-40 UNDER 40 2022

Μία από τις σημαντικότερες έως τώρα διακρίσεις της ομάδας μας είναι η ανάδειξη των ιδρυτών της εταιρείας μας στη λίστα Fortune 40 under 40. #microlearning.

BEST HR TECH COMPANIES US 2022

Mεγάλη διάκριση για την εταιρεία Reatcode και το Workearly. Το Skillscouts powered by Reatcode βρίσκεται στην λίστα με τις κορυφαίες HR Tech εταιρείες για το 2022 στην Αμερική.
#tophrtechcompanies

Έγραψαν για εμάς

#hr school | #workearly 

Δεν είναι τυχαίο ότι η καινοτομία του Workearly έχει διακριθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, με την συμπερίληψή του σε λίστες καταξιωμένων επιχειρηματικών projects, όπως η λίστα Fortune 40 under 40 και η αναγνώριση από τον κορυφαίο οργανισμό HR, τον HRCI. Στον κύκλο των επαγγελματιών HR, η πιστοποίηση από το Workearly είναι ομολογουμένως συνυφασμένη με δεξιότητες, τόσο soft skills όσο και hard skills.

vima.gr
Το μοναδικό πρόγραμμα στη Ελλάδα που προετοιμάζει επαγγελματίες για τον χώρο του Payroll είναι το πρόγραμμα “HR Payroll” του Workearly. Υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για την ειδικότητα του Payroll μπορούν να αποκτήσουν- μέσω του προγράμματος του Workearly- πρακτική εξοικείωση με το αντικείμενο μέσα από εργασίες, ασκήσεις, προσομοιώσεις και φυσικά θεωρητική κατάρτιση. Η πλειονότητα των γνώσεων που αναφέραμε παραπάνω είναι γνώσεις που αποκτώνται με την εμπειρία και την τριβή. Το Workearly παρέχει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να ισοσταθμίσουν τυχόν έλλειψη επαγγελματικής τριβής, με τη βοήθεια κορυφαίων επαγγελματιών στον χώρο.

in.gr
Άλλη μια μεγάλη διάκριση για την εταιρεία Reatcode, των Δημήτρη Κυριακάτη και Ευθύμη Βαφειάδη, που έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσω του project Workearly, αυτή την φορά για την πλατφόρμα HR-Skillscouts, μέσω ενός από τα πιο διακεκριμένα startup magazines του Τορόντο, καθιστώντας της με αυτόν τον τρόπο την πρώτη Ευρωπαϊκή εταιρεία στην λίστα. Το FoundersBeta, το οποίο αριθμεί δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές από τις τεχνολογικές σκηνές του Καναδά, των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Σιγκαπούρης, με μέλη founders, innovators και change-makers, συμπεριλαμβάνει το Skillscouts στις Top HR Tech Companies 2022, χαρακτηρίζοντας το ως ένα project που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο του HR Tech, παρέχοντας την καλύτερη πιστοποίηση IT Recruiting παγκοσμίως.

Fortune

HR School 

  • Certified by Credly

    Η Credly είναι παγκόσμιος φορέας πιστοποιήσεων με πελάτες όπως η IBM, η Microsoft και άλλοι κορυφαίοι οργανισμοί.​
  • Certified by Reatcode

    Η Reatcode είναι διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός ως εγκεκριμένος πάροχος εκπαίδευσης από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute - USA).

ΤΕΥΧΟΣ HR Professional 203 

HR School by Workearly: Η επανάσταση στην εκπαίδευση των νέων HR Professionals
Write your awesome label here.

Γιατί να επιλέξω το HR School;

Το HR School του Workearly είναι το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης σον χώρο του HR, όπου ακολουθείται εκπαιδευτική προσέγγιση με προσομοίωση πραγματικών job tasks για την απόκτηση των νέων ικανοτήτων, και των δεξιοτήτων που απαιτούνται. Πρόκειται την πιο σύγχρονη τάση επαγγελματικής εκπαίδευσης, όπου συνδυάζεται η ασύχρονη μάθηση με την υποστήριξη μιας ολόκληρης ομάδας επαγγελματιών σε κάθε εκπαιδευόμενο.

Ποια πιστοποίηση παρέχει;

Η Reatcode (εταιρεία στην οποία ανήκει το HR School powered by Workearly) είναι διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός ως εγκεκριμένος πάροχος εκπαίδευσης από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute - USA). Επίσης, το Workearly συνεργάζεται με την Credly, τον μεγαλύτερο οργανισμό έκδοσης Digital Badges στον κόσμο, όπου εξασφαλίζεται η παγκόσμια ισχύς των πιστοποιητικών που παρέχονται στους αποφοίτους. Ένα Digital Badge, αποτελεί την νέα γενιά των πιστοποιήσεων, και είναι ένα "μοναδικό ψηφιακό σήμα" που εκδίδεται μέσω της Credly, από το Workearly, είναι online, και πιστοποιεί δεξιότητες και γνώσεις σε μία ειδικότητα ή ένα εργαλείο. Το λαμβάνουν οι απόφοιτοι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού. Τα Digital Badges είναι εξαιρετικά χρήσιμα γιατί είναι ορατά και κατά την κοινή χρήση τους σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επαγγελματικά δίκτυα ή portals όπως είναι το LinkedIn.

Υπάρχει διασύνδεση με την αγορά εργασίας;

Οι δεξιότητες που διδάσκονται στο HR School, είναι προσαρμοσμένες στο 95% των αγγελιών εργασίας στην Ελλάδα αλλά και τις μεγαλύτερες αγορές του εξωτερικού. Οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα να μπουν στην online βάση των HR Certified Professionals, με συστατική επιστολή ώστε να βλέπουν το προφίλ, το βιογραφικό και τα σκορ τους εκατοντάδες εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Είναι αναγνωρισμένο;

Το HR School είναι αναγνωρισμένο για εκπαίδευση σε εταιρείες και υποψηφίους σε πάρα πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου όπου αποτελεί και το πιο δημοφιλές πρόγραμμα εκπαίδευσης στο HR. Είναι αναγνωρισμένο για την υψηλή ποιότητα και τα standards εκπαίδευσης, τα πιο σύγχρονα μοντέλα εκπαίδευσης τελευταίας τεχνολογίας και και την υψηλή απορρόφηση στην αγορά εργασίας.