Δωρεάν Αξιολόγηση Προφίλ

#Σε ενδιαφέρει ο κλάδος του HR;

Μοναδικός Αναγνωρισμένος Πάροχος από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων HR (HRCI)!
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα Δωρέαν Αξιολόγηση Προφίλ!
Education Leaders Awards 2023

H Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς

Μια σπουδαία τιμητική διάκριση είχε η εκπαιδευτική πλατφόρμα «Workearly powered by Reatcode Education», η οποία είναι κι επισήμως η “Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς”.
Το Workearly μέσα στα 3 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει πάνω από 10.000 υποψηφίους, έχοντας βοηθήσει στο upskilling επαγγελματιών, εκπαιδεύσεις εταιριών αλλά και στην αλλαγή καριέρας των υποψηφίων. Το Workearly αποτελεί πλέον τη πρώτη επιλογή στην Ελλάδα και στη Κύπρο για reskilling και upskilling.
Write your awesome label here.

Καριέρα στο HR

Αν σε προβληματίζουν κάποια ή και όλα από τα παρακάτω ερωτήματα, είσαι στο σωστό μέρος!

Μπορώ να εισέλθω στον κλάδο του HR;

Η αλλαγή καριέρας προκαλεί άγχος και δμιουργεί ερωτήματα, στα οποία δεν μπορεί να δοθεί μία απάντηση για όλους

.

Αξίζει να ασχοληθώ με το HR;

Τα πλεονεκτήματα του κλάδου  HR είναι πλέον κατανοητά και αυτός είναι και ο λόγος που απόφοιτοι διαφορετικών σχολών επιλέγουν το HR! 

Θα καταφέρω να ολοκληρώσω με επιτυχία τα προγράμματα του Workearly HR School;

Για να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να γνωρίζεις κατά μέσο όσο το γνωσιακό επίπεδο των λοιπόν συμμετεχόντων που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα με επιτυχία.

Θα έχω τον απαραίτητο χρόνο για να παρακολουθήσω κάποιο Πρόγραμμα;

Η ομάδα μας θα εξηγήσει με απλά και κατανοητά παραδείγματα τον τρόπο υλοποίησης των Προγραμμάτων του Workearly καθώς και την ευελιξία που προσφέρουν.

Δωρεάν Υλικό

Θες να αποκτήσεις μία πρώτη εικόνα από το HR εντελώς δωρεάν;
Δες το δωρεάν υλικό!

Ορισμένες χρήσιμες Πληροφορίες

Αν κάνουμε μία έρευνα στα profiles των καταξιωμένων HR Professionals στην Ελλάδα, θα δούμε ότι δεν μπορούμε να καταλήξουμε εύκολα σε ένα συμπέρασμα για το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό τους υπόβαθρο.

Άλλοι προέρχονται από την Ψυχολογία, τη Διοίκηση Επιχείρησεων, την Εκπαίδευση, τις Κοινωνικές & Πολιτικές Επιστήμες, άλλοι από τον χώρο της Εστίασης, του Τουρισμού, της Υγείας και κάθε άλλο επαγγελματικό χώρο.

Ανάλογα με τον κλάδο από τον οποίο προέρχονται, οι HR Professionals στοχεύουν σε διαφορετικές επιμέρους ειδικότητες του HR με σκοπό να γίνουν περιζήτητα profiles και να διεκδικήσουν αξιόλογες θέσεις εργασίας.

Αν θέλεις την καθοδήγηση της ομάδας του Workearly, κάνε αίτηση


 

ΤΕΥΧΟΣ HR Professional 203 

HR School by Workearly: Η επανάσταση στην εκπαίδευση των νέων HR Professionals
Write your awesome label here.

Press & Media

HR Training:


Το πρώτο HR Summer School στην Ελλάδα
HR School by Workearly:


Η επανάσταση στην εκπαίδευση των νέων HR Professionals
Εκπαιδευτικά Προγράμματα για Ψυχολόγους:

Workearly HR Training Certification Program
Επαγγελματικές διέξοδοι με πτυχίο ψυχολογίας:

Tο HR η πρώτη ανερχόμενη επιλογή

Certification

Τα Προγράμματα του hrschool.gr δίνουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να λάβουν Πιστοποίηση ή/και Digital Badge!
  • Digital Badge by Credly

    Η Credly είναι παγκόσμιος φορέας πιστοποιήσεων με πελάτες όπως η IBM, η Microsoft και άλλοι κορυφαίοι οργανισμοί.​
  • Certificate by Reatcode

    Η Reatcode είναι διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός ως εγκεκριμένος πάροχος εκπαίδευσης από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute - USA).

Your Stories

#reviews

Η εκπαίδευση που έλαβα ήταν αρτιότερη απ´ότι περίμενα! Οι εκπαιδευτές του HR SCHOOL ήταν πολύ ευγενικοί και βοηθητικοί και με υποστήριξαν άριστα σε ότι χρειαζόμουν. Αυτό που τους ξεχωρίζει είναι το ότι νιώθεις ότι παρακολουθείς live μάθημα και μπορείς αμεσότατα να επικοινωνήσεις και να λάβεις απάντηση σε ότι χρειαστείς. Εξαιρετικά βοηθητικό πέραν του course ήταν και το mock interview και η προετοιμασία για εύρεση εργασίας που προσφέρουν μέσω συμβουλών για τη σύνταξη ενός σωστού βιογραφικού και tips για σωστή διασύνδεση. Η δουλειά τους ξεπερνάει ένα απλό σεμινάριο reskilling και συνεχίζεται αν το χρειαστείς και ΜΕΤΑ το πέρας του course! Σας ευχαριστώ πολυ ομάδα HR SCHOOL για τη συνεργασία, τις γνώσεις και την υποστήριξη!

Marina Koraka

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλη την ομάδα του Workearly HR School για την άρτια εκπαίδευση και υποστήριξη που μου παρείχαν προς την επαγγελματική αλλά και προσωπική μου εξέλιξη. Το HR School είναι η καλύτερη επένδυση που έκανα για τον εαυτό μου και προτείνω όποιος ενδιαφέρεται για το HR να το ξεκινήσει χθες. Με μια φράση : Το Workearly είναι μονόδρομος στο upskilling!!

Αγγελική Μπουλη

Έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα HR School, αυτό που έχω κρατήσει,πέραν των γνώσεων που έλαβα, είναι η εξαιρετική οργάνωση του εκπαιδευτικού υλικού, η άμεση επικοινωνία με την ομάδα της Workearly σε οποιαδήποτε ανάγκη και αν προέκυπτε αλλά το πιο βασικό είναι το ποσό ανθρωποκεντρικος οργανισμός είναι. Τέλος, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ότι σου υπόσχονται σου τα παρέχουν και με το παραπάνω.

Δημήτρης Καλντερεμίδης