Δωρεάν Αξιολόγηση Προφίλ

Σε ενδιαφέρει ο κλάδος του HR; Αναρωτιέσαι για το αν αξίζει να ασχοληθείς με το HR; Αξιοποιώντας την εμπειρία από 15.000+ αποφοίτους, η ομάδα του Workearly μοιράζεται τις γνώσεις της για την αγορά του HR.
Το Workearly γιορτάζει τη συνεργασία του με τα Public  και προσφέρει Δωρεάν Public Gift Card αξίας 20€ σε όσους υποβάλουν αίτηση για δωρεάν αξιολόγηση και στη συνέχεια επιλέξουν να εγγραφούν σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέχρι τις 11/2.

Κάνε δωρεάν Αξιολόγηση Προφιλ και κέρδισε Public Gift Card αξίας 20€ 

Απόφοιτοι

HR Consultans

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Καριέρα στο HR

Αν σε προβληματίζουν κάποια ή και όλα από τα παρακάτω ερωτήματα, είσαι στο σωστό μέρος!

Μπορώ να εισέλθω στον κλάδο του HR;

Η αλλαγή καριέρας προκαλεί άγχος και δημιουργεί ερωτήματα, στα οποία δεν μπορεί να δοθεί μία απάντηση για όλους

.

Αξίζει να ασχοληθώ με το HR;

Τα πλεονεκτήματα του κλάδου  HR είναι πλέον κατανοητά και αυτός είναι και ο λόγος που απόφοιτοι διαφορετικών σχολών επιλέγουν το HR! 

Θα καταφέρω να ολοκληρώσω με επιτυχία τα προγράμματα του Workearly HR School;

Για να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να γνωρίζεις κατά μέσο όσο το γνωσιακό επίπεδο των λοιπόν συμμετεχόντων που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα με επιτυχία.

Θα έχω τον απαραίτητο χρόνο για να παρακολουθήσω κάποιο Πρόγραμμα;

Η ομάδα μας θα εξηγήσει με απλά και κατανοητά παραδείγματα τον τρόπο υλοποίησης των Προγραμμάτων του Workearly καθώς και την ευελιξία που προσφέρουν.

Το Workearly γιορτάζει τη συνεργασία του με τα Public  και προσφέρει Δωρεάν Public Gift Card αξίας 20€ σε όσους υποβάλουν αίτηση για δωρεάν αξιολόγηση και στη συνέχεια επιλέξουν να εγγραφούν σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέχρι τις 11/2.

Press & Media

HR Training:


Το πρώτο HR Summer School στην Ελλάδα
HR School by Workearly:


Η επανάσταση στην εκπαίδευση των νέων HR Professionals
Εκπαιδευτικά Προγράμματα για Ψυχολόγους:

Workearly HR Training Certification Program
Επαγγελματικές διέξοδοι με πτυχίο ψυχολογίας:

Tο HR η πρώτη ανερχόμενη επιλογή

Κριτικές & Εμπειρίες αποφοίτων

5,0
Σε 95+ Facebook Reviews

Δες όλα τα Reviews

"Προτείνω ανεπιφύλακτα τόσο το σεμινάριο Hr, όσο και την ίδια την ομάδα. Το κόστος είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με την παρεχόμενη υπηρεσία. Συνέπεια, επαγγελματισμός, οργανωμένο και πλήρες υλικό εκπαίδευσης, προσωποποιημένη αξιολόγηση, άμεση ανταπόκριση στις απορίες και ανάγκες του εκπαιδευόμενου, πρακτική εξάσκηση με study cases, επαγγελματικές συμβουλές για ένταξη ή ανέλιξη στην αγορά εργασίας, υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα! Σας ευχαριστώ!."

Αφροδίτη Σαββίδου 
"Η επιλογή μου να εκπαιδευτώ στο κομμάτι του HR μέσω του Workearly αποδείχθηκε η καλύτερη. Η σωστά καταρτισμένη ομάδα με βοήθησε να αποκτήσω τις γνώσεις και την αυτοπεποίθηση για να κάνω το παραπάνω βήμα στη νέα πορεία μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Τζωρτζίνα και την Ράνια για το personal coaching και την μοναδική συνεργασία όλο αυτό το διάστημα."
Stella Lioliou 
FAQ

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς λειτουργεί η εκπαίδευση και σε ποιούς απευθύνεται; 

H εκπαίδευση είναι 100% online και στους χρόνους του εκπαιδευόμενου. H learning πλατφόρμα του Workearly αποθηκεύει αυτόματα και την πρόοδο και τα σκορ των χρηστών. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι στα ελληνικά καιοι απορίες σε καθημερινή βάση απαντώνται μέσω private chat channels. Τέλος, υπάρχουν προγραμματισμένες live αξιολογήσεις (1-1 sessions) και coaching.

Πόσες ώρες πρέπει να αφιερώνω την εβδομάδα;

Το πρόγραμμα είναι τελείως ευέλικτο και προσαρμόζεται στους δικούς σου χρόνους. Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τις ώρες και τον ρυθμό παρακολούθησης του προγράμματος. Όλες οι φάσεις της εκπαίδευσης είναι 100% Online και παρέχονται 24 ώρες το 24ωρο, ανάλογα με το προσωπικό σου πρόγραμμα.

Είναι αναγνωρισμένο;

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποίηση με μοναδικό αναγνωριστικό QR Code από τη Reatcode, διαπιστευμένο φορέα από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο HR (HRCI), με έδρα την Αμερική! Επιπλέον, σε συνεργασία με τον κορυφαίο οργανισμό Ψηφιακών Badges, τη Credly, εκδίδεται και ψηφιακό Badge!Το HR School είναι αναγνωρισμένο για εκπαίδευση σε εταιρείες και υποψηφίους σε πάρα πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου όπου αποτελεί και το πιο δημοφιλές πρόγραμμα εκπαίδευσης . Είναι αναγνωρισμένο για την υψηλή ποιότητα και τα standards εκπαίδευσης, τα πιο σύγχρονα μοντέλα εκπαίδευσης τελευταίας τεχνολογίας και την υψηλή απορρόφηση στην αγορά εργασίας.