Σχετικά με εμάς

Τα πάντα για το Workearly, τους Founders, τα βραβεία και τη διαδρομή τους

Η ιστορία μας

2020

Ο Ευθύμης & ο Δημήτρης ιδρύουν την εταιρεία Reatcode, με brand το Workearly!

2021

Μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας το Workearly ξεπερνά τους 2.000 πελάτες! Ο κόσμος αρχίζει σταδιακά να αντιλαμβάνεται την αξία της πρακτικής (hands-on) εκπαίδευσης, σε αντίθεση με την θεωρητική!

2022

Η επιτυχία του Workearly έχει γίνει viral! Οι founders λαμβάνουν την τιμητική διάκριση να συμπεριληφθούν στη λίστα Fortune 40 Under 40!

Ιούνιος 2023

Το Workearly κερδίζει το βραβείο "Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς", ανάμεσα σε κορυφαία ιδρύματα που μετρούν δεκαετίες λειτουργίας.

Σεπτέμβριος 2023

Οι founders συμπεριλμβάνονται στη λίστα
London Daily News 40 under40

Οκτώβριος 2023

Έχοντας πάνω από 10.000 πελάτες, οι founders συμπεριλαμβάνονται για δεύτερη χρονιά στη λίστα Fortune 40 UNDER 40!

Οι Πιστοποιήσεις μας!

Η Εταιρεία μας είναι η μοναδική εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο που είναι αναγνωρισμένη από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο HR (HRCI)
Write your awesome label here.

By Reatcode

Όλα τα προγράμματα φέρουν την επωνυμία της Reatcode, Αναγνωρισμένος Πάροχος από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο HR (HRCI)

By HRCI

Η Reatcode είναι Αναγνωρισμένος Πάροχος Προετοιμασίας για την διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση:
Professional in Human Resources International (PHRi)

By Reatcode & HRCI

Ορισμένα από τα προγράμματα αναγνωρίζονται απευθείας από τον HRCI, προσφέροντας πιστωτικές μονάδες.

Digital Badges

Σε συνεργασία με τη Credly, διεθνή φορέα που συνεργάζεται με κολοσσούς, όπως η Microsoft & η IBM, μαζί με τις Πιστοποιήσεις, οι απόφοιτοι λαμβάνουν επίσης Digital Badges!
Write your awesome label here.

Τα βραβεία μας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023

FORTUNE LIST 40UNDER40
(2022)

FORTUNE LIST 40UNDER40
(2023)

LONDON DAILY NEWS LIST
(40UNDER40)

GOLD Award: Sports Analytics School
(2023)

GOLD Award: Διεθνείς Συνεργασίες
(2023)

GOLD Award: Data Science School
(2023)

BEST HR TECH COMPANIES US 2022

Education Leaders Awards 2023

H Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς

Μια σπουδαία τιμητική διάκριση είχε η εκπαιδευτική πλατφόρμα «Workearly powered by Reatcode Education», η οποία είναι κι επισήμως η “Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς”.
Το Workearly μέσα στα 3 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει πάνω από 10.000 υποψηφίους, έχοντας βοηθήσει στο upskilling επαγγελματιών, εκπαιδεύσεις εταιριών αλλά και στην αλλαγή καριέρας των υποψηφίων. Το Workearly αποτελεί πλέον τη πρώτη επιλογή στην Ελλάδα και στη Κύπρο για reskilling και upskilling.
Write your awesome label here.

Press & Media

Το Workearly προσελκύει καθημερινά το ενδιαφέρον Εφημερίδων, Περιοδικών, Τηλεοπτικών & Ραδιοφωνικών εκπομπών!

 Άρθρα που γράφτηκαν για εμάς

Το πρώτο HR School στην Ελλάδα
Το φαινόμενο "Workearly"HR School
Το κορυφαίο πρόγραμμα εκπαίδευσης & πιστοποίησης 

Εκεί Γύρω στα 30 μου Αποφάσισα να Ξεκινήσω από την Αρχή!

Workearly:
H Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς - Education Leaders Awards 2023

 Τηλεόραση & Ραδιόφωνο

Το Workearly στην τηλεόραση και στο "Ώρα Ελλάδος" με τον κ. Καμπουράκη και κ. Στάθη.


Και στο ΣΚΑΙ FM

Έγραψαν για εμάς

#hr school | #workearly 

Δεν είναι τυχαίο ότι η καινοτομία του Workearly έχει διακριθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, με την συμπερίληψή του σε λίστες καταξιωμένων επιχειρηματικών projects, όπως η λίστα Fortune 40 under 40 και η αναγνώριση από τον κορυφαίο οργανισμό HR, τον HRCI. Στον κύκλο των επαγγελματιών HR, η πιστοποίηση από το Workearly είναι ομολογουμένως συνυφασμένη με δεξιότητες, τόσο soft skills όσο και hard skills.

vima.gr
Το μοναδικό πρόγραμμα στη Ελλάδα που προετοιμάζει επαγγελματίες για τον χώρο του Payroll είναι το πρόγραμμα “HR Payroll” του Workearly. Υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για την ειδικότητα του Payroll μπορούν να αποκτήσουν- μέσω του προγράμματος του Workearly- πρακτική εξοικείωση με το αντικείμενο μέσα από εργασίες, ασκήσεις, προσομοιώσεις και φυσικά θεωρητική κατάρτιση. Η πλειονότητα των γνώσεων που αναφέραμε παραπάνω είναι γνώσεις που αποκτώνται με την εμπειρία και την τριβή. Το Workearly παρέχει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να ισοσταθμίσουν τυχόν έλλειψη επαγγελματικής τριβής, με τη βοήθεια κορυφαίων επαγγελματιών στον χώρο.

in.gr
Άλλη μια μεγάλη διάκριση για την εταιρεία Reatcode, των Δημήτρη Κυριακάτη και Ευθύμη Βαφειάδη, που έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσω του project Workearly, αυτή την φορά για την πλατφόρμα HR-Skillscouts, μέσω ενός από τα πιο διακεκριμένα startup magazines του Τορόντο, καθιστώντας της με αυτόν τον τρόπο την πρώτη Ευρωπαϊκή εταιρεία στην λίστα. Το FoundersBeta, το οποίο αριθμεί δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές από τις τεχνολογικές σκηνές του Καναδά, των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Σιγκαπούρης, με μέλη founders, innovators και change-makers, συμπεριλαμβάνει το Skillscouts στις Top HR Tech Companies 2022, χαρακτηρίζοντας το ως ένα project που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο του HR Tech, παρέχοντας την καλύτερη πιστοποίηση IT Recruiting παγκοσμίως.

Fortune

Κριτικές & Εμπειρίες πελατών

5,0
Σε 95+ Facebook Reviews

Το Workearly σε αριθμούς

Απόφοιτοι

Προγράμματα

Reviews

Success Stories

Δες όλα τα Reviews

"Προτείνω ανεπιφύλακτα τόσο το σεμινάριο Hr, όσο και την ίδια την ομάδα. Το κόστος είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με την παρεχόμενη υπηρεσία. Συνέπεια, επαγγελματισμός, οργανωμένο και πλήρες υλικό εκπαίδευσης, προσωποποιημένη αξιολόγηση, άμεση ανταπόκριση στις απορίες και ανάγκες του εκπαιδευόμενου, πρακτική εξάσκηση με study cases, επαγγελματικές συμβουλές για ένταξη ή ανέλιξη στην αγορά εργασίας, υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα! Σας ευχαριστώ!."

Αφροδίτη Σαββίδου 
"Η επιλογή μου να εκπαιδευτώ στο κομμάτι του HR μέσω του Workearly αποδείχθηκε η καλύτερη. Η σωστά καταρτισμένη ομάδα με βοήθησε να αποκτήσω τις γνώσεις και την αυτοπεποίθηση για να κάνω το παραπάνω βήμα στη νέα πορεία μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Τζωρτζίνα και την Ράνια για το personal coaching και την μοναδική συνεργασία όλο αυτό το διάστημα."
Stella Lioliou 

HR School 

  • Certified by Credly

    Η Credly είναι παγκόσμιος φορέας πιστοποιήσεων με πελάτες όπως η IBM, η Microsoft και άλλοι κορυφαίοι οργανισμοί.​
  • Certified by Reatcode

    Η Reatcode είναι διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός ως εγκεκριμένος πάροχος εκπαίδευσης από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute - USA).

ΤΕΥΧΟΣ HR Professional 203 

HR School by Workearly: Η επανάσταση στην εκπαίδευση των νέων HR Professionals
Write your awesome label here.

Γιατί να επιλέξω το HR School;

Το HR School του Workearly είναι το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης σον χώρο του HR, όπου ακολουθείται εκπαιδευτική προσέγγιση με προσομοίωση πραγματικών job tasks για την απόκτηση των νέων ικανοτήτων, και των δεξιοτήτων που απαιτούνται. Πρόκειται την πιο σύγχρονη τάση επαγγελματικής εκπαίδευσης, όπου συνδυάζεται η ασύχρονη μάθηση με την υποστήριξη μιας ολόκληρης ομάδας επαγγελματιών σε κάθε εκπαιδευόμενο.

Ποια πιστοποίηση παρέχει;

Η Reatcode (εταιρεία στην οποία ανήκει το HR School powered by Workearly) είναι διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός ως εγκεκριμένος πάροχος εκπαίδευσης από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute - USA). Επίσης, το Workearly συνεργάζεται με την Credly, τον μεγαλύτερο οργανισμό έκδοσης Digital Badges στον κόσμο, όπου εξασφαλίζεται η παγκόσμια ισχύς των πιστοποιητικών που παρέχονται στους αποφοίτους. Ένα Digital Badge, αποτελεί την νέα γενιά των πιστοποιήσεων, και είναι ένα "μοναδικό ψηφιακό σήμα" που εκδίδεται μέσω της Credly, από το Workearly, είναι online, και πιστοποιεί δεξιότητες και γνώσεις σε μία ειδικότητα ή ένα εργαλείο. Το λαμβάνουν οι απόφοιτοι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού. Τα Digital Badges είναι εξαιρετικά χρήσιμα γιατί είναι ορατά και κατά την κοινή χρήση τους σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επαγγελματικά δίκτυα ή portals όπως είναι το LinkedIn.

Υπάρχει διασύνδεση με την αγορά εργασίας;

Οι δεξιότητες που διδάσκονται στο HR School, είναι προσαρμοσμένες στο 95% των αγγελιών εργασίας στην Ελλάδα αλλά και τις μεγαλύτερες αγορές του εξωτερικού. Οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα να μπουν στην online βάση των HR Certified Professionals, με συστατική επιστολή ώστε να βλέπουν το προφίλ, το βιογραφικό και τα σκορ τους εκατοντάδες εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Είναι αναγνωρισμένο;

Το HR School είναι αναγνωρισμένο για εκπαίδευση σε εταιρείες και υποψηφίους σε πάρα πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου όπου αποτελεί και το πιο δημοφιλές πρόγραμμα εκπαίδευσης στο HR. Είναι αναγνωρισμένο για την υψηλή ποιότητα και τα standards εκπαίδευσης, τα πιο σύγχρονα μοντέλα εκπαίδευσης τελευταίας τεχνολογίας και και την υψηλή απορρόφηση στην αγορά εργασίας.