HR School: Νέος κύκλος σπουδών Ιανουαρίου

Άνοιξε νέος κύκλος σπουδών για το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα πρακτικής κατάρτισης στο HR, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της Παγκόσμιας Αγοράς. Το HR School powered by Workearly είναι το πιο δημοφιλές και ολοκληρωμένο πρόγραμμα HR και είναι το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα που εκδίδει certification badge μέσω της Credly, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.

Oι εκπαιδευόμενοι, γνωρίζουν το κόσμο του ΗR μέσω προσομοίωσης πραγματικών job tasks και case studies σε συνθήκες remote working.Ένα Digital Badge, αποτελεί την νέα γενια των πιστοποιήσεων, και είναι ένα “μοναδικό ψηφιακό σήμα" που εκδίδεται μέσω της Credly, από το Workearly, είναι online, και πιστοποιεί δεξιότητες και γνώσεις σε μία ειδικότητα ή ένα εργαλείο. Το λαμβάνουν οι απόφοιτοι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.

Τα Digital Badges είναι εξαιρετικά χρήσιμα γιατί είναι ορατά και κατά την κοινή χρήση τους σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επαγγελματικά δίκτυα ή portals όπως είναι το LinkedIn.

Σε ποιον απευθύνεται το HR School;

  • Φοιτητές, και απόφοιτους που θέλουν να μάθουν περισσότερα για τον κλάδο του HR.
  • Επαγγελματίες που βρίσκονται ήδη στον χώρο και θέλουν είτε να εξελίξουν τις γνώσεις τους ή να τις εμβαθύνουν.
  • Ατομα που θέλουν να αλλάξουν κλάδο και να κάνουν στροφή στο ΗR ή να το συνδυάσουν με το τρέχον επάγγελμα τους.

To πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο. Κάθε συμμετέχοντας διαμορφώνει σε συνεννόηση με την ομάδα του Workearly το δικό του προσωπικό πλάνο, σύμφωνα με τις γνώσεις του, την εργασιακή εμπειρία του (junior/senior) και κυρίως τους στόχους του. Oι εκπαιδευόμενοι εξοικειώνονται με το -HR Recruiting το Talent Acquisition, τα HR metrics και analytics ,το payroll το management αλλά και το digital transformation που συμβαίνει στο κλάδο του HR αυτή την εποχή.
Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό και καινοτόμο χαρακτηριστικό του HR school είναι ότι αποτελεί μια εκπαιδευτική προσομοίωση και όχι απλώς ένα σεμινάριο: Πρόκειται για έναν συνδυασμό θεωρητικών γνώσεων και πρακτικής ενασχόλησης με το εκάστοτε αντικείμενο του HR μέσα από πραγματικά case-studies. Οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν εις πέρας εργασίες που θα κληθούν να αναλάβουν και ως επαγγελματίες στην αντίστοιχη θέση. Σκοπός δεν είναι η θεωρητική προσέγγιση ή η αποστήθιση γνώσεων αλλά η προσομοίωση εργασιακών καταστάσεων, στις οποίες οι συμμετέχοντες καλούνται να λάβουν αποφάσεις και να βρουν λύσεις σε πρακτικά προβλήματα.

Με την ολοκλήρωση του HR Professional Certification Training, θα γνωρίζεις όλους τους βασικούς τομείς και τις κατευθύνσεις του Ανθρωπίνου Δυναμικού - HR, αποκτώντας γνώσεις αλλά και πρακτική εμπειρία με πραγματικά παραδείγματα μέσα από την αγορά. Η αγορά του HR είναι από τις πιο ανερχόμενες και με πολύ μεγάλη ζήτηση σε καταρτισμένους επαγγελματίες, με κριτική σκέψη και επικαιροποιημένες γνώσεις. Το HR School πιστοποιεί τη θεωρητική αλλά και την πρακτική κατάρτιση στις δεξιότητες του κλάδου.