Γίνε Πιστοποιημένος
Business
Career Coach

#Παγκόσμιο 
Ινστιτούτο HR | #HRCI

Απόκτησε τις γνώσεις που χρειάζεσαι και τη σωστή μεθοδολογία για να παρέχεις σωστές και αποτελεσματικές κατευθύνσεις για την επαγγελματική σταδιοδρομία εργαζομένων και στελεχών! 

4-6

Μήνες
εκπαίδευσης

8

Διαθέσιμες
ενότητες

100%

Εξ αποστάσεως 

Self-Paced

Ατομικό Πρόγραμμα

+ BONUS ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
Write your awesome label here.

Αναγνωρισμένος Πάροχος από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο HR

ΤΕΥΧΟΣ HR Professional 203 

HR School by Workearly: Η επανάσταση στην εκπαίδευση των νέων HR Professionals
Write your awesome label here.

Αναλυτικό Διάγραμμα του Προγράμματος

1ος μήνας

Στόχοι και στρατηγικές


Ποιος είναι ο στόχος και τα όρια δράσης ενός career coach; Ποιες είναι οι μέθοδοι που έχει στη διάθεσή του για να πετύχει τους στόχους του;
Business
 careerΓια να είναι πετυχημένος ένας career coach θα πρέπει να έχει γνώσεις για τον τρόπο οργάνωσης των εταιρειών, τη remote & on-site εργασία, τα επίπεδα των εργαζομένων και στελεχών και τις διαφορές ανά κλάδο!

Αγορά
 εργασίας


Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η αγορά εργασίας σήμερα συγκαταλέγεται στις απαραίτητες γνώσεις που πρέπει να έχει ένας career coach! Ποιες είναι οι εργασιακές συνθήκες σε Ελλάδα και εξωτερικό;

2ος μήνας

Διαμόρφωση Βιογραφικού Σημειώματος

Ο τρόπος διαμόρφωσης του Βιογραφικού Σημειώματος είναι καταλυτικός στην επαγγελματική ανέλιξη των πελατών ενός career coach! Ποια είναι η μεθοδολογία ανάδειξης των skills; Τι πρέπει να παραλείπεται και τι να αναδεικνύεται;
LinkedIn
& Πλατφόρμες


Η παρουσία στα επαγγελματικά social media, όπως το LinkedIn έχει αναδειχθεί σε πρωταρχικό μέσο έρευσης εργασίας. Πώς πρέπει να είναι δομημένο ένα προφίλ και ποια τα tips να ξεχωρίσει;
Αναζήτηση εργασίας


Ένας career coach οφείλει να υποδεικνύει στους πελάτες τρόπους έρευσης εργασίας και να τους καθοδηγεί αναφορικά με την ανάγνωση/ερμηνεία μίας θέσης εργασίας, ώστε να μπορούν να αντιστοιχίζουν τα skills τους με τα ζητούμενα της θέσης.

3ος μήνας

Leadership Skills: Η μεγαλύτερη πρόκληση ενός career coach είναι να προετοιμάσει έναν υποψήφιο να αναπτύξει ηγετικές δεξιότητες για να ηγηθεί μίας ομάδας! 

4ος μήνας

Negotiation Skills: Η διαπραγμάτευση είναι μία διαδικασία που διέπει κάθε στάδιο της επαγγελματικής σταδιοδρομίας από τη διαπραγμάτευση μισθού κατά την πρόσληψη μέχρι την προαγωγή ενός εργαζομένου ή την εσωτερική του μετακίνηση.

*Bonus Πρακτική Άσκηση 

Γίνε career coach για μία ημέρα! Δες πώς είναι στην πράξη να είσαι career coach, ποιοι είναι οι προβληματισμοί και τα ερωτήματα των εργαζομένων και πώς μπορείς να παρέχεις αποτελεσματική καθοδήγηση;
Career Coaching

FREE SESSION - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Early Bird Summer Offer

Κλείσε γρήγορα τη θέση σου με έκπτωση και  ξεκίνα όποτε θέλεις!

Write your awesome label here.

Education Leaders Awards 2023

H Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς

Μια σπουδαία τιμητική διάκριση είχε η εκπαιδευτική πλατφόρμα «Workearly powered by Reatcode Education», η οποία είναι κι επισήμως η “Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς”.

Το Workearly μέσα στα 3 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει πάνω από 10.000 υποψηφίους, έχοντας βοηθήσει στο upskilling επαγγελματιών, εκπαιδεύσεις εταιριών αλλά και στην αλλαγή καριέρας των υποψηφίων. Το Workearly αποτελεί πλέον τη πρώτη επιλογή στην Ελλάδα και στη Κύπρο για reskilling και upskilling.

Certified Business Career Coach

Περιλαμβάνει:
 • Πρόσβαση 24/7 στην Πλατφόρμα
 • Case Studies
 • Quiz
 • Ατομικό Session
 • Πιστοποίηση & Digital Badge

Άλλες Πιστοποιήσεις και Ψηφιακά Badges του HR School!

Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Digital Badge από τη Credly!

Διαφορές με τα κλασικά προγράμματα coaching

Career Coaching vs Workearly Business Career Coaching
 • Οι γνώσεις δεν είναι θεωρητικές αλλά πρακτικές, καθώς εστιάζουν στον τρόπο λειτουργίας της αγοράς εργασίας!
 • Βήμα-βήμα καθοδήγηση για τη διαμόρφωση Βιογραφικού.
 • Πιστοποίηση από αναγνωρισμένο φορέα από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο HR!
 •  4+ professional trainers ανα εκπαιδευόμενο.
 • Scored exams και ατομική αξιολόγηση αποτελεσμάτων.
 • Διαδραστική πλατφόρμα, test, quizzes, scores.
 • Personal Chat
 • Διεθνώς αναγνωρισμένο Digital Certification Badge - Credly.

Δες όλα τα Reviews

"Προτείνω ανεπιφύλακτα τόσο το σεμινάριο Hr, όσο και την ίδια την ομάδα. Το κόστος είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με την παρεχόμενη υπηρεσία. Συνέπεια, επαγγελματισμός, οργανωμένο και πλήρες υλικό εκπαίδευσης, προσωποποιημένη αξιολόγηση, άμεση ανταπόκριση στις απορίες και ανάγκες του εκπαιδευόμενου, πρακτική εξάσκηση με study cases, επαγγελματικές συμβουλές για ένταξη ή ανέλιξη στην αγορά εργασίας, υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα! Σας ευχαριστώ!."

Αφροδίτη Σαββίδου 
"Η επιλογή μου να εκπαιδευτώ στο κομμάτι του HR μέσω του Workearly αποδείχθηκε η καλύτερη. Η σωστά καταρτισμένη ομάδα με βοήθησε να αποκτήσω τις γνώσεις και την αυτοπεποίθηση για να κάνω το παραπάνω βήμα στη νέα πορεία μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Τζωρτζίνα και την Ράνια για το personal coaching και την μοναδική συνεργασία όλο αυτό το διάστημα."
Stella Lioliou