AI & ChatGPT
for HR

 Credit Hours: 5.00  by HRCI®
Το ChatGPT ενσωματώνεται με επιτυχία στον τομέα του HR, βοηθώντας στη βελτίωση της αποδοτικότητας στον χώρο του ανθρωπίνου δυναμικού. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "AI & ChatGPT for HR". Αναγνωρισμένο από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων HR (HRCI), το Workearly προετοιμάζει υποψηφίους για να εισέλθουν ή να ανελιχθούν στον χώρο του HR.

Εβδομάδες
εκπαίδευσης

Θεματικές ενότητες

Ώρες / Εβδομάδα

Τι θα κερδίσετε με τη συμμετοχή σας;

Το ChatGPT προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στον τομέα του Human Resources (HR). Αποκτήστε πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε για να αναπτύξετε τις "AI δεξιότητες" σας στον χώρο του HR και επικοινωνήστε με επαγγελματίες του χώρου.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση στη χρήση του ChatGPT στο HR. Αναπτύξτε τις δεξιότητες που ζητούνται από τους επαγγελματίες του HR το 2024.

Πιστοποίηση

Πιστοποίηση, από τον μοναδικό αναγνωρισμένο φορέα από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων HR (HRCI. 

Networking

Όσοι ολοκληρώνουν το Πρόγραμμα, θα μπουν στη βάση των Πιστοποιημένων Professionals, με ευκαιρίες διασύνδεσης με συναδέλφους και ευκαιρίες καριέρας.
Write your awesome label here.

Εκπαιδευτικές Ενότητες

Το πρόγραμμα αποτελείται από 6(έξι) υποχρεωτικές και 1 (μια) προαιρετική ενότητα. Αυτή η ευελιξία, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε συμμετέχοντα να προσαρμόσει το background, τις γνώσεις, την εμπειρία (αν διαθέτει) και τα ενδιαφέροντά του σε ένα Πρόγραμμα!

  • Εισαγωγή στο ΑΙ & ChatGPT

  • Χρήση του ChatGPT στον Κλάδο του HR

  • Δομή HR & Τεχνολογικές ανάγκες κλάδου HR

  • Recruitment and Talent Acquisition με τη χρήση του ChatGPT

  • HR Metrics με τη χρήση του ChatGPT

Υποχρεωτικές Ενότητες

  • ChatGPT: Case Studies

Μαθήματα επιλογής

- Payroll with ChatGPT
- HR Management with ChatGPT
- IT Recruiting with ChatGPT
- Learning & Development with ChatGPT
- HR Administration with ChatGPT

Flexible hours

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ευέλικτο και ο κάθε εκπαιδευόμενος μπορεί να το προσαρμόσει στο πρόγραμμα του, επιλέγοντας τις ώρες που του ταιριάζουν.

Gamification

Είναι μια εκπαιδευτική εμπειρία που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα. Μέσα από το πρόγραμμα αναβαθμίζετε τις γνώσεις σας με διασκεδαστικό τρόπο.
Workearly

Μια εκπαιδευτική εμπειρία που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα.

Πολλά περισσότερα από ένα απλό σεμινάριο

27th HR Symposium

AI in HR

KPMG Greece & Workearly

✅ Πώς επιδρά η Τεχνητή Νοημοσύνη στις διαδικασίες του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού;

✅ Ποιες είναι οι καινοτόμες εφαρμογές που ενισχύουν τη λήψη αποφάσεων και βελτιστοποιούν τις καθημερινές εργασίες των HR στελεχών;

✅ Τι χρειάζεται να γνωρίζει ένα τμήμα HR ώστε να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και του ΑΙ;

  • Οι #founders του Workearly Greece, ο Efthimis Vafeiadis και ο Dimitris kyriakatis, βρέθηκαν στο 27ο #HRSymposium by KPMG Greece, συμμετέχοντας σε ένα fireside chat με τον κ. Athanasios Pavlou, PhD, Senior Manager, Consulting στην KPMG. Συζητήθηκε η επίδραση της Τεχνητής Νοημοσύνης στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού (#HR), καθώς και η ανάγκη συνεχούς προσαρμογής στις εξελίξεις της τεχνολογίας και της Τεχνητής Νοημοσύνης.

    #Workearly #HR #AI

HR Professional Certification

ChatGPT for HR

Αρχική τιμή: 400€

Τελευταίος Κύκλος:
Απρίλιος 2024

Early Bird Offer: 240€

σε 3 άτοκες δόσεις των 80€.

Τελευταίος κύκλος:
Αιτήσεις έως 31/3 

Κριτικές & Εμπειρίες αποφοίτων

5,0
Σε 95+ Facebook Reviews

Δες όλα τα Reviews

"Προτείνω ανεπιφύλακτα τόσο το σεμινάριο Hr, όσο και την ίδια την ομάδα. Το κόστος είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με την παρεχόμενη υπηρεσία. Συνέπεια, επαγγελματισμός, οργανωμένο και πλήρες υλικό εκπαίδευσης, προσωποποιημένη αξιολόγηση, άμεση ανταπόκριση στις απορίες και ανάγκες του εκπαιδευόμενου, πρακτική εξάσκηση με study cases, επαγγελματικές συμβουλές για ένταξη ή ανέλιξη στην αγορά εργασίας, υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα! Σας ευχαριστώ!."

Αφροδίτη Σαββίδου 
"Η επιλογή μου να εκπαιδευτώ στο κομμάτι του HR μέσω του Workearly αποδείχθηκε η καλύτερη. Η σωστά καταρτισμένη ομάδα με βοήθησε να αποκτήσω τις γνώσεις και την αυτοπεποίθηση για να κάνω το παραπάνω βήμα στη νέα πορεία μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Τζωρτζίνα και την Ράνια για το personal coaching και την μοναδική συνεργασία όλο αυτό το διάστημα."
Stella Lioliou 
FAQ

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς λειτουργεί η εκπαίδευση και σε ποιούς απευθύνεται; 

H εκπαίδευση είναι 100% online και στους χρόνους του εκπαιδευόμενου. H learning πλατφόρμα του Workearly αποθηκεύει αυτόματα και την πρόοδο και τα σκορ των χρηστών. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι στα ελληνικά καιοι απορίες σε καθημερινή βάση απαντώνται μέσω private chat channels. Τέλος, υπάρχουν προγραμματισμένες live αξιολογήσεις (1-1 sessions) και coaching.

Πόσες ώρες πρέπει να αφιερώνω την εβδομάδα;

Το πρόγραμμα είναι τελείως ευέλικτο και προσαρμόζεται στους δικούς σου χρόνους. Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τις ώρες και τον ρυθμό παρακολούθησης του προγράμματος. Όλες οι φάσεις της εκπαίδευσης είναι 100% Online και παρέχονται 24 ώρες το 24ωρο, ανάλογα με το προσωπικό σου πρόγραμμα.

Είναι αναγνωρισμένο;

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποίηση με μοναδικό αναγνωριστικό QR Code από τη Reatcode, διαπιστευμένο φορέα από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο HR (HRCI), με έδρα την Αμερική! Επιπλέον, σε συνεργασία με τον κορυφαίο οργανισμό Ψηφιακών Badges, τη Credly, εκδίδεται και ψηφιακό Badge!Το HR School είναι αναγνωρισμένο για εκπαίδευση σε εταιρείες και υποψηφίους σε πάρα πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου όπου αποτελεί και το πιο δημοφιλές πρόγραμμα εκπαίδευσης . Είναι αναγνωρισμένο για την υψηλή ποιότητα και τα standards εκπαίδευσης, τα πιο σύγχρονα μοντέλα εκπαίδευσης τελευταίας τεχνολογίας και την υψηλή απορρόφηση στην αγορά εργασίας.