Γιατί Workearly;

Έχεις αμφιβολία ότι μπορείς να τα καταφέρεις;

Δεν έχεις πολύ χρόνο και φοβάσαι ότι θα τα "παρατήσεις" στην πορεία:

Είσαι ανάμεσα στο Workearly και άλλους φορείς;

Πώς προτείνουμε να ξεκινήσεις!

Αρχικά, δεν χρειάζεται κανένα άγχος! Ίσα ίσα, αν έχεις προβληματισμούς σημαίνει ότι σε ενδιαφέρει να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου! 
Μπορώ να τα καταφέρω; Η αλλαγή κλάδου είναι δύσκολη και ο τομέας μου δεν φαίνεται ιδιαίτερα σχετικός με το HR!
Πράγματι δεν είναι όλοι οι κλάδοι για όλους! Πριν πάρεις αποφάσεις πρέπει να κάνεις τη δική σου έρευνα υπό το δικό σου πρίσμα. Κάποιος που δεν γνωρίζει τα soft skills σου δεν μπορεί να γνωρίζει αν "φυσικά και μπορείς" ή "φυσικά και δεν μπορείς"! Η καλύτερη προσέγγιση λοιπόν, κατά τη δική μας άποψη, είναι να κάνεις την έρευνά σου.
Εργάζομαι/σπουδάζω και δεν νομίζω ότι προλαβαίνω να αναλάβω μία ακόμα υποχρέωση!
Είναι λογικό και υπεύθυνο εκ μέρους σου, να προσπαθείς να προτεραιοποιήσεις τις υποχρεώσεις και δραστηριότητές σου. Όμως, στην περίπτωση του Workearly, αυτό δεν χρειάζεται να σε απασχολεί!

Online
 & Εξ'αποστάσεως

Δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι κάπου για κάποιες ώρες. Φτιάχνεις το πρόγραμμα μόνος σου, σε συνεννόηση με την ομάδα σου!

"Παγώνεις" το πρόγραμμα όποτε θες

Αν έχεις μία πιεστική εβδομάδα ή έναν πιεστικό μήνα ή οποιαδήποτε υποχρέωση, ενημερώνεις την ομάδα, παγώνεις το πρόγραμμα και συνεχίζεις όποτε θες εντός 1 έτους, απόεκεί που το άφησες!

Ξεκινάς όποτε θες

Αν "κλειδώσεις" τη θέση σου, κάνοντας εγγραφή, μπορείς να ξεκινήσεις όποτε σε εξυπηρετεί. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις στον κύκλο στον οποίο έκανες την εγγραφή σου! 
Workearly ή κάποιο άλλο elearning ή σεμινάριο;
Και πάλι η καλύτερη προσέγγιση είναι να κάνεις τη δική σου προσωπική έρευνα, προκειμένου να καταλήξεις σε συμπεράσματα που αφορούν τη δική σου συγκεκριμένη περίπτωση. Εμείς μπορούμε να σου εξηγήσουμε τις διαφορές, αλλά μόνο εσύ μπορείς να γνωρίζεις τι είναι το καλύτερο για εσένα!

Workearly Vs Σεμινάρια & elearnings

Γιατί να διαλέξεις το Workearly HR School;

#1 Συνεχής Καθοδήγηση

Η συμμετοχή στο HR School είναι μία ξεχωριστή εμπειρία με επαφή με την ομάδα σου που ασχολείται με το δικό σου ατομικό προφίλ, το υπόβαρθό σου και τις ανάγκες σου. Έτσι, ανά πάσα στιγμή θα γνωρίζεις πόσο χρόνο αξίζει να αφιερώσεις σε κάθε ενότητα και για ποιο λόγο!

#2 Πιστοποίηση 

H Εταιρεία μας είναι η μοναδική εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο που είναι αναγνωρισμένη από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων HR (HRCI), με έδρα την Αμερική, όπως αντιλαμβάνεσαι, οι πιστοποιήσεις που παρέχει έχουν τρομερή αξία στον ιδιωτικό τομέα σε όλο τον κόσμο (καθώς το Ινστιτούτο HR είναι Παγκόσμιο)! 

#3 Διασύνδεση

 Μας ενδιαφέρει το επόμενο βήμα σου στην αγορά εργασίας! Επομένως, σε βοηθάμε με το Βιογραφικό σου και σου δίνουμε τη δυνατότητα εντελώς δωρεάν, αν φυσικά θέλεις, να καταχωρίσεις το προφίλ σου στην online βάση ταλέντων της Vaquancy, συνεργαζόμενη εταιρεία του Ομίλου μας.  Έτσι, θα έχεις τη δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης με την αγορά εργασίας στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό!

Δωρεάν Session!

Θυμίσου ότι σε κάθε περίπτωση το Workearly είναι δίπλα σου στην αναζήτηση. Μπορείς να προγραμματίσεις ένα δωρεάν Session οποτεδήποτε θέλεις με την ομάδα μας, για να σε βοηθήσουμε να απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα.

ΤΕΥΧΟΣ HR Professional 203 

HR School by Workearly: Η επανάσταση στην εκπαίδευση των νέων HR Professionals
Write your awesome label here.