Γίνε Συνεργάτης

HR School: Από HR Professionals για HR Professionals!

ΤΕΥΧΟΣ HR Professional 203 

HR School by Workearly: Η επανάσταση στην εκπαίδευση των νέων HR Professionals
Write your awesome label here.

Τι θα κερδίσεις;

Γίνε Συνεργάτης του HR School και διεκδίκησε σημαντικά προνόμια!

Επαγγελματική Προβολή

Δώσε τη δυνατότητα σε χιλιάδες HR Professionals που παρακολουθούν το HR School να μάθουν από εσένα την οπτική σου για ένα ή περισσότερα ζητήματα του HR!

Δημιουργία Προφίλ

Θα δημιουργήσουμε τη σελίδα σου, στην οποία θα μοιραστείς όσες πληροφορίες επιθυμείς. Η σελίδα θα βρίσκεται δημοσιευμένη στο website μας για όσο διάστημα διαρκεί η συνδρομή σου! Δες ένα παράδειγμα!

Extra Εισόδημα

Οι συμμετέχοντες στο HR School μπορούν να επιλέξουν να προγραμματίσουν 1:1 session μαζί σου, ώστε να μάθουν περισσότερα για το αντικείμενο ή να λάβουν από εσένα την επαγγελματική σου καθοδήγηση!

Networking

Ως Συνεργάτης στο Δίκτυο του HR School έχεις τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με χιλιάδες HR Professionals με διαφορετικό υπόβαθρο, φιλοδοξίες και εξειδίκευση!

Δωρεάν Courses

Στους Συνεργάτες παρέχεται δωρεάν η πρόσβαση στα επιμέρους Courses στα οποία συμμετέχουν ως Συνεργάτες!

25% σε όλα τα Courses

Για τα υπόλοιπα Courses του HR School, οι Συνεργάτες έχουν έκπτωση 25%!

Πώς λειτουργεί;

Αίτηση Συνεργασίας

Συμπληρώνεις την αίτηση συνεργασίας, απαντώντας σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορείς για να σε γνωρίσουμε καλύτερα! Αφού λάβουμε την αίτησή σου, επικοινωνούμε μαζί σου και συζητάμε για τις θεματικές που προτείνουμε να καλύψεις.

Προετοιμασία υλικού

Έχοντας συμφωνήσει το Course στο οποίο θα συμμετάσχεις, θα προετοιμάσεις το υλικό της εκπαίδευσης σε συνεργασία και υπό τη συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση από την ομάδα μας. 

Μορφή του Υλικού

Η προετοιμασία του υλικού έγκειται στη δική σου διακριτική ευχέρεια. Ωστόσο, η δική μας πρόταση είναι να προετοιμάσεις ένα self-video, στο οποίο θα αναλύεις ένα ζήτημα ή θα μοιράζεσαι την επαγγελματική σου εμπειρία με τους συμμετέχοντες.

1:1 Session

Παρέχεται η δυνατότητα προγραμματισμού 1:1 session με τους συμμετέχοντες του HR School, σε περίπτωση που οι ίδιοι το αιτηθούν. Σε αυτή την περίπτωση, παρέχουμε τα μέσα και την οργάνωση για την υλοποίηση του Session.

Ανάρτηση 

Μόλις οριστικοποιηθεί το υλικό είτε έχει τη μορφή self-video είτε γραπτών σημειώσεων, το αναρτούμε στο Course ή τα Courses. Την ανάρτηση και συνεχή πρόσβαση επιμελείται η ομάδα μας και διαρκεί για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η συνδρομή των Συνεργατών.

Δημιουργία Προσωπικού Προφίλ

Μας προωθείς τα στοιχεία που θέλεις να συμπεριλάβουμε στο ατομικό σου προφίλ (πχ. social media, εκπαίδευση, επαγγελματική εμπειρία) και εμείς το δημιουργούμε σε συνεννόηση μαζί σου. Η σελίδα έχει δικό της url, το οποίο μπορείς να μοιραστείς με τους πελάτες, τους φίλους σου και όποιον θέλεις στα social media και παραμένει δημόσια! Δες ένα παράδειγμα!

Συμμετέχοντες

Συνεργάτες

Social Media Posts

Δες όλα τα Reviews

"Προτείνω ανεπιφύλακτα τόσο το σεμινάριο Hr, όσο και την ίδια την ομάδα. Το κόστος είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με την παρεχόμενη υπηρεσία. Συνέπεια, επαγγελματισμός, οργανωμένο και πλήρες υλικό εκπαίδευσης, προσωποποιημένη αξιολόγηση, άμεση ανταπόκριση στις απορίες και ανάγκες του εκπαιδευόμενου, πρακτική εξάσκηση με study cases, επαγγελματικές συμβουλές για ένταξη ή ανέλιξη στην αγορά εργασίας, υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα! Σας ευχαριστώ!."

Αφροδίτη Σαββίδου 
"Η επιλογή μου να εκπαιδευτώ στο κομμάτι του HR μέσω του Workearly αποδείχθηκε η καλύτερη. Η σωστά καταρτισμένη ομάδα με βοήθησε να αποκτήσω τις γνώσεις και την αυτοπεποίθηση για να κάνω το παραπάνω βήμα στη νέα πορεία μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Τζωρτζίνα και την Ράνια για το personal coaching και την μοναδική συνεργασία όλο αυτό το διάστημα."
Stella Lioliou