Micro-Badge Series

IT Recruiter

Από την πολυβραβευμένη εκπαιδευτική Πλατφόρμα Workearly, μοναδικό Αναγνωρισμένο Πάροχο Εκπαίδευσης από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο HR (HRCI) στην Ελλάδα!
Write your awesome label here.

Παγκόσμιο Ινστιτούτο HR

Μοναδικός Αναγνωρισμένος Πάροχος από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο HR (HRCI) στην Ελλάδα!

Αίτηση Συμμετοχής

Αρχική τιμή: 340€ 

Early Bird Offer: 190€

ρωτήστε για διαθέσιμες θέσεις

Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων

 • Πρόσβαση στην Πλατφόρμα 24/7
 • Session με Consultant
 • Έως 3 προσπάθειες για επιτυχία στις εξετάσεις!
 • Πιστοποίηση
 • Digital Badge

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;

01

Tech Recruitment Fundamentals

Η αναζήτηση Tech Talents διαφέρει σημαντικά από την αναζήτηση των υπόλοιπων υποψηφίων. Οι τεχνικές γνώσεις που χρειάζονται, καθώς και η μεθοδολογία που ακολουθείται στη διεθνή αγορά, μπορεί να ξεχωρίσει έναν IT Recruiter!

02

Tech Recruiter’s Roadmap

Η διαδικασία του Tech Recruitment από την αρχή έως και το τέλος, με αναλυτική περιγραφή κάθε βήματος! Ποιες ενέργειες πρέπει να υλοποιήσει ένας IT Recruiter,  τι πρέπει να προσέχει, πώς θα εντοπίσει και θα αξιολογήσει έναν υποψήφιο; Τα πάντα για τις σύγχρονες μεθόδους που ακολουθούνται παγκοσμίως και έξυπνα tips από την αγορά.

01

IT Terminology

Το "κλειδί" της επιτυχίας, είνα να καταφέρεις να μιλάς στην ίδια γλώσσα! Πρόκειται για μία πολύ χρήσιμη ενότητα που θα γλιτώσει πολύ χρόνο και ενέργεια!

02

 Self Evaluation & Exam

Πρακτική προσομοίωση και εξάσκηση! Παραδείγματα, ασκήσεις και πραγματικά διλήμματα!

01

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ (ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ)

Η αναζήτηση ενός Back-end Developer είναι ίδια με την αναζήτηση ενός Front-end Developer; Ένας Software QA Tester έχει τα ίδια skills αν κάνει automated testing ή manual testing; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις ειδικότητες που θα κληθείς να "τρέξεις"!

Δομή του Προγράμματος

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
 • Tech Recruitment Fundamentals
 • Tech Recruiter’s Roadmap
 • IT Terminology
 • Case studies & Examples

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ 
Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα από τα παρακάτω μαθήματα επιλογής. Υπάρχει δυνατότητα προσθήκης περισσότερων ειδικοτήτων, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.
 • Ειδικότητες σχετικές με Data Science και συγκεκριμένα: Data Analyst, Business Intelligence Analyst, Data Scientist, Data Engineer
 • Ειδικότητες σχετικές με τους Developers και συγκεκριμένα: : Front-end Developers, Back-End Developers, Full Stack Developers
 • Λοιπές Ειδικότητες και συγκεκριμένα: IT Support Professional, Technical Product Manager Software Tester (QA), UI/UX Designer, DevOps Engineer, Cybersecurity Professionals

IT Recruiting

Write your awesome label here.

Αίτηση Συμμετοχής

Αρχική τιμή: 340€ 

Early Bird Offer: 190€

Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων

ρωτήστε για διαθέσιμες θέσεις

 • Πρόσβαση στην Πλατφόρμα 24/7
 • Session με Consultant
 • Έως 3 προσπάθειες για επιτυχία στις εξετάσεις!
 • Πιστοποίηση
 • Digital Badge
Write your awesome label here.

Education Leaders Awards 2023

HR School: H Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς

Μια σπουδαία τιμητική διάκριση είχε η εκπαιδευτική πλατφόρμα «Workearly powered by Reatcode Education», η οποία είναι κι επισήμως η “Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς”.
Το Workearly μέσα στα 3 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει πάνω από 10.000 υποψηφίους, έχοντας βοηθήσει στο upskilling επαγγελματιών, εκπαιδεύσεις εταιριών αλλά και στην αλλαγή καριέρας των υποψηφίων. Το Workearly αποτελεί πλέον τη πρώτη επιλογή στην Ελλάδα και στη Κύπρο για reskilling και upskilling.

ΤΕΥΧΟΣ HR Professional 203 

HR School by Workearly: Η επανάσταση στην εκπαίδευση των νέων HR Professionals
Write your awesome label here.

Press & Media

HR Training:


Το πρώτο HR Summer School στην Ελλάδα
HR School by Workearly:


Η επανάσταση στην εκπαίδευση των νέων HR Professionals
Εκπαιδευτικά Προγράμματα για Ψυχολόγους:

Workearly HR Training Certification Program
Επαγγελματικές διέξοδοι με πτυχίο ψυχολογίας:

Tο HR η πρώτη ανερχόμενη επιλογή

Your Stories

#reviews

Η εκπαίδευση που έλαβα ήταν αρτιότερη απ´ότι περίμενα! Οι εκπαιδευτές του HR SCHOOL ήταν πολύ ευγενικοί και βοηθητικοί και με υποστήριξαν άριστα σε ότι χρειαζόμουν. Αυτό που τους ξεχωρίζει είναι το ότι νιώθεις ότι παρακολουθείς live μάθημα και μπορείς αμεσότατα να επικοινωνήσεις και να λάβεις απάντηση σε ότι χρειαστείς. Εξαιρετικά βοηθητικό πέραν του course ήταν και το mock interview και η προετοιμασία για εύρεση εργασίας που προσφέρουν μέσω συμβουλών για τη σύνταξη ενός σωστού βιογραφικού και tips για σωστή διασύνδεση. Η δουλειά τους ξεπερνάει ένα απλό σεμινάριο reskilling και συνεχίζεται αν το χρειαστείς και ΜΕΤΑ το πέρας του course! Σας ευχαριστώ πολυ ομάδα HR SCHOOL για τη συνεργασία, τις γνώσεις και την υποστήριξη!

Marina Koraka

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλη την ομάδα του Workearly HR School για την άρτια εκπαίδευση και υποστήριξη που μου παρείχαν προς την επαγγελματική αλλά και προσωπική μου εξέλιξη. Το HR School είναι η καλύτερη επένδυση που έκανα για τον εαυτό μου και προτείνω όποιος ενδιαφέρεται για το HR να το ξεκινήσει χθες. Με μια φράση : Το Workearly είναι μονόδρομος στο upskilling!!

Αγγελική Μπουλη

Έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα HR School, αυτό που έχω κρατήσει,πέραν των γνώσεων που έλαβα, είναι η εξαιρετική οργάνωση του εκπαιδευτικού υλικού, η άμεση επικοινωνία με την ομάδα της Workearly σε οποιαδήποτε ανάγκη και αν προέκυπτε αλλά το πιο βασικό είναι το ποσό ανθρωποκεντρικος οργανισμός είναι. Τέλος, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ότι σου υπόσχονται σου τα παρέχουν και με το παραπάνω.

Δημήτρης Καλντερεμίδης